Το Blog της GRAND Μεσίτες Ασφαλίσεων στο οποίο βρίσκετε ενημερώσεις του δικτύου συνεργατών

Νέα συνεργασία με την Arch Capital Group

Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2017 14:45

Στο γενικότερο θετικό κλίμα που διαμορφώνεται για τις προοπτικές της Ελλάδας, με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη της στρατηγικής συνεργασίας μας με τον κορυφαίο Αμερικανικό όμιλο Arch Capital Group μέσω της μεγαλύτερης σε μέγεθος και διεθνή παρουσία αντασφαλιστικής εταιρίας του ομίλου, Arch Reinsurance Ltd (Arch Re).

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε σταθεί ο ένας στον άλλον και στα καλά αλλά και στα δύσκολα και γι αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα που η επαγγελματική και ηθική αναγνώριση για όσα έχουμε πετύχει μαζί, βρίσκει στήριξη από μία παγκόσμια ασφαλιστική δύναμη.

Η στήριξη αυτή αφορά την καθολική αντασφάλιση από την Arch Re των προγραμμάτων ασφάλισης αυτοκινήτου DriveCare που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τον Ελληνικό Αλληλασφαλιστικό Συνεταιρισμό και τον Δεύτερο Αλληλασφαλιστικό Συνεταιρισμό Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Δ.Χ. Β. Ελλάδος & Θεσσαλίας, τα οποία συμφωνήθηκε να διαθέτει αποκλειστικά στην Ελλάδα η Europrotection Insurance Brokers από την 1η Ιουλίου 2017.

Ο όμιλος Arch Capital Group ηγείται στον χώρο της Ασφάλισης και της Αντασφάλισης και είναι από τις 31/12/2016 ο μεγαλύτερος φορέας στον κόσμο στην Ασφάλιση Υποθηκών και όλες οι εταιρίες που τον απαρτίζουν κατατάσσονται σταθερά στις υψηλότερες βαθμίδες αξιολόγησης από τους εγκυρότερους διεθνείς οργανισμούς. Θεωρούμε ότι η σιγουριά που παρέχει αυτή η συνεργασία μακράς πνοής, θα επιτρέψει σε όλους μας να αναπτύξουμε τις πωλήσεις μας, αλλά και να εξασφαλίσουμε το επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας που απαιτούμε και χρειαζόμαστε εμείς και οι πελάτες μας.


blog email red Επιστολή ενημέρωσης του Δικτύου Συνεργατών