roadassist icon  Καλέστε για Φροντίδα Ατυχήματος ή Οδική Βοήθεια στο 211.10.36.555

logo fb blue  

Η GRAND Μεσίτες Ασφαλίσεων Α.Ε. είναι μια ανώνυμη εταιρία παροχής ασφαλιστικών υπηρεσιών που ιδρύθηκε το 2011. Οι ιδρυτές της άριστοι επαγγελματίες, ειδικοί στον ασφαλιστικό κλάδο, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα έγκυρο, δυναμικό και αξιοσέβαστο οργανισμό.

Οι συνεργασίες μας με τις πλέον καταξιωμένες και φερέγγυες ασφαλιστικές εταιρίες της ελληνικής αγοράς διασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε. Για όλους τους κλάδους, Γενικών και Ζωής συνεργαζόμαστε με τις:

 1. Drive Care
 2. Δύναμις
 3. Eurolife EFG
 4. Am Trust
 5. Συνεταιριστική
 6. Ευρωπαϊκή Πίστη
 7. Groupama
 8. Generali
 9. AIG
 10. Evolution Insurance και
 11. Qatar Insurance Company

Επίσης για την έκδοση συμβολαίων Αστικής Ευθύνης Διαμεσολαβούντων με την εταιρία FIDUCIA  αλλά και με τον 2ο Αλληλασφαλιστικό Συνεταιρισμό με σκοπό την κάλυψη Φορτηγών Δημοσίας Χρήσης Εθνικών-Διεθνών Μεταφορών και TIR.

Τα ασφαλιστικά προγράμματα που προωθούνται από την GRAND έχουν σχεδιαστεί από τις παραπάνω ελληνικές και αλλοδαπές ασφαλιστικές εταιρίες με γνώμονα το συνδυασμό της ποιότητας, της αξιοπιστίας και του προσιτού κόστους.

Στόχος της εταιρείας είναι η δυναμική και συνεχής ανάπτυξη της στον τομέα των ασφαλίσεων με βασική προτεραιότητα την καλύτερα αποδεκτή ασφαλιστική κάλυψη των πελατών της.

Η GRAND δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα με τους εκπροσώπους της διαμεσολαβητές, οι οποίοι επιλέγονται με βάση την αξιοπιστία και την εμπειρία τους στο χώρο. Αυτή τη στιγμή στο δίκτυο συνεργατών της διατηρεί πάνω από χίλιους (1000) ενεργούς κωδικούς συνεργατών.

Όλα τα τμήματα (η Διοίκηση, η Οικονομική Διεύθυνση - Λογιστήριο, οι Κλάδοι και το τμήμα Μηχανογράφησης) είναι στελεχωμένα με έμπειρο προσωπικό το οποίο εκτός της διαρκούς εκπαίδευσής του διαθέτει και όλες τις -εκ του νόμου- υποχρεωτικές αλλά και αρκετές προαιρετικές πιστοποιήσεις σχετικές με το αντικείμενο της ασφάλισης.

Η εταιρεία υποστηρίζεται από ένα πλήρως μηχανογραφημένο περιβάλλον που περιλαμβάνει όχι μόνο με την - σε πραγματικό χρόνο - έκδοση των ασφαλιστικών συμβάσεων, αλλά και της οικονομικής-λογιστικής παρακολούθησης όλων των δραστηριοτήτων της.

Όλα τα προηγούμενα σε συνδυασμό με το πλήρως ψηφιακά δομημένο τηλεφωνικό κέντρο διασφαλίζουν την αδιάλλειπτη παροχή των βέλτιστων υπηρεσιών μας είτε προς το δίκτυο συνεργατών είτε προς τους ασφαλισμένους μας.

Στοιχεία επικοινωνίας

Οι ώρες λειτουργίας και τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρίας μας είναι:

clock yellow Δευ-Παρ 09:00-18:00

address yellow Πειραιώς 205, Ταύρος TK: 177 78 

phone yellow +30 2103455090

fax yellow +30 2103455009, +30 2103455048

email yellow info@grand.com.gr

Τραπεζικοί Λογαριασμοί

Για τους πελάτες και τους συνεργάτες του δικτύου μας που επιθυμούν να εξοφλήσουν τα συμβόλαιά τους μέσω τραπέζης συνεργαζόμαστε με τις παρακάτω τράπεζες:

EUROBANK
Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΕΘΝΙΚΗ Τράπεζα
ALPHA Bank

link yellow Λεπτομέρειες εδώ

Grand for Foreigners

GRAND Insurance Brokers S.A. is a public limited insurance agent service providing company which began operating in 2011. Its founders are excellent professionals, specialists in the insurance business, who have joined forces to create a valid, dynamic and respectable agency with the capacity to grow...

 

flag en Read full profile