Το Blog της GRAND Μεσίτες Ασφαλίσεων στο οποίο βρίσκετε ενημερώσεις του δικτύου συνεργατών

Συμβόλαια μέσω νέων συνεργασιών & τρόποι εξόφλησής τους

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016 00:00

Μετά την ανακοίνωση της διεύρυνσης των συνεργασιών της Grand με τις εταιρίες Groupama, Generali, AIG και Ευρωπαϊκή Πίστη και μέσω των εταιριών αυτών υπάρχουν πλέον στη διάθεσή του δικτύου συνεργατών μας και νέα Ασφαλιστικά Προϊόντα (Γενικών Κλάδων και Ασφαλίσεις Ζωής).

Σχετικά με τον Κλάδο Οχημάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επεκταθεί η έκδοση συμβολαίων και για τις παραπάνω εταιρίες αυτών στο σύστημα Τυπώνω-Πληρώνω της Grand με το συνήθη τρόπο λειτουργίας.

Στο μεταξύ και για την εξυπηρέτησή του δικτύου έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα τιμολόγησης μέσω των εφαρμογών των συνεργαζόμενων εταιριών (λεπτομέρειες δείτε εδώ)

ΕΚΔΟΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ

Αναφορικά με την έκδοση συμβολαίων μέσω αυτών των εταιριών η διαδικασία θα είναι η εξής:

Μετά την αποστολή της αίτησης και την ολική εξόφληση των ΜΙΚΤΩΝ ασφαλίστρων θα ακολουθεί η ηλεκτρονική αποστολή του συμβολαίου από τον Κλάδο Εκδόσεων προς τον συνεργάτη.

Η διαδικασία αυτή θα ισχύει ΜΟΝΙΜΑ στην περίπτωση όλων των Ασφαλιστικών Προϊόντων (εκτός της Ασφάλισης Οχημάτων) ενώ για Ασφαλίσεις Οχημάτων η λειτουργία θα περάσει σε Τυπώνω-Πληρώνω μόλις ολοκληρωθεί η αναβάθμιση του εκδοσιακού μηχανογραφικού μας συστήματος και για το οποίο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Αναφορικά με τις Προμήθειες (Οχημάτων και Γενικών Κλάδων, εκτός Ζωής - ανά εταιρία και προϊόν) η απόδοσή τους θα γίνεται από το Λογιστήριο της Grand με κατάθεση σε προδηλωμένο τραπεζικό λογαριασμό του συνεργάτη.

Τέλος για να διευκολυνθεί η εξόφληση των Προμηθειών που αναλογούν στην παραγωγή αυτή είναι απαραίτητο να δηλωθεί στο Λογιστήριο της εταιρίας μας Τραπεζικός Λογαριασμός ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για αυτό το λόγο. Έτσι κάνοντας κλικ ΕΔΩ μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας και στην φόρμα που έχει δημιουργηθεί να δηλώσετε τον Τραπεζικό Λογαριασμό που επιθυμείτε να χρησιμοποιηθεί για τον προαναφερόμενο λόγο.