Το Blog της GRAND Μεσίτες Ασφαλίσεων στο οποίο βρίσκετε ενημερώσεις του δικτύου συνεργατών

Συνεργασία με AmTrust

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016 14:36

Η GRAND Μεσίτες Ασφαλίσεων Α.Ε. σας ενημερώνει ότι από 24/7/2016 συνεργάζεται με την εταιρία AmTrust με την ίδια πολιτική και τιμολόγιο που ίσχυαν και μέσω της Enterprise Hellas.

Μετά τις απαραίτητες προσαρμογές στο μηχανογραφικό μας σύστημα, σύντομα, θα είστε σε θέση (και με τους ίδιους κωδικούς πρόσβασης) να εκδίδεται νέα συμβόλαια και τα ειδοποιητήρια Ιουλίου και Αυγούστου που υπήρχαν σε αναμονή.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι τα συμβόλαια που εκδόθηκαν μέχρι και τις 22/7/2016 και φέρουν ημερομηνία έναρξης έως και 22/7/2016 είναι κανονικά σε ισχύ, αντίθετα με όσα ασφαλιστήρια έχουν ημερομηνία έναρξης από 23/7/2016 και μετά, για τα οποία θα πρέπει να εκδοθούν νέα (για διευκρινήσεις επικοινωνείτε με τον Κλάδο Εκδόσεων)

Προσωρινά μπορείτε να τιμολογείτε αλλά και να καταχωρείτε νέες αιτήσεις ασφάλισης στο ηλεκτρονικό σύστημα καταχώρησης που χρησιμοποιείτε και για τις λοιπές εταιρίες (Συνεταιριστική, Generali κλπ.) κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Σχετικά με την AmTrust και για όσους δεν γνωρίζετε την Am Trust Europe Limited , η εταιρία ως μέλος του πολυεθνικού ομίλου της AmTrust, ειδικεύεται στις Ασφαλίσεις Περιουσίας και Ατυχημάτων. Με έδρα την Νέα Υόρκη, ιδρύθηκε το 1998 στις Ηνωμένες Πολιτείες και από τότε έχει ακολουθήσει μία εξαιρετική πορεία, αναπτύσσοντας εργασίες σε όλη την υφήλιο, σε πάνω από 50 γραφεία στην Βόρειο Αμερική, τα Βρετανικά Νησιά, την Ευρώπη και την Ασία, απασχολώντας πάνω από 2.100 άτομα και με κύκλο εργασιών που υπερβαίνει τα 6,5 δις δολάρια. Με την μεγάλη εμπειρία που έχει στην ανάληψη κινδύνων και τον χαρακτηρισμό κύρους ως ‘A’ (Excellent) από την A.M. Best, ο όμιλος AmTrust έχει κερδίσει την φήμη του πρωτοπόρου και καινοτόμου παρόχου ασφαλιστικών προϊόντων.