Το Blog της GRAND Μεσίτες Ασφαλίσεων στο οποίο βρίσκετε ενημερώσεις του δικτύου συνεργατών

Έλεγχος ασφάλισης οχήματος

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015 10:12

Με ένα απλό «κλικ» στον υπολογιστή, το κινητό τηλέφωνο ή το tablet, οι καταναλωτές θα μπορούν πλέον να ελέγχουν αν είναι ασφαλισμένοι, την εταιρεία που προσφέρει την κάλυψη καθώς και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου τους.

Τη δυνατότητα αυτή δίνει η νέα ηλεκτρονική εφαρμογή του Ελληνικού Κέντρου Πληροφοριών του Επικουρικού Κεφαλαίου Ασφάλισης Ευθύνης από Ατυχήματα Αυτοκινήτων, την οποία μπορείτε να βρείτε και να χρησιμοποιήσετε στη διεύθυνση www.hic.gr

Στόχος είναι η οριστική πάταξη του κοινωνικά απαράδεκτου φαινομένου της κυκλοφορίας ανασφάλιστων οχημάτων, η οποία άλλωστε αποτελεί βασική προτεραιότητα του Επικουρικού Κεφαλαίου. Παράλληλα, οι καταναλωτές θα μπορούν να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει, σε μια προσπάθεια να καταπολεμηθούν φαινόμενα απάτης.

Στην ιστοσελίδα θα σας ζητηθεί πολύ απλά να συμπληρώσετε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και τον αριθμό φορολογικού μητρώου. Με ένα «κλικ» η βάση δεδομένων σας ενημερώνει για την κατάσταση του αυτοκινήτου (ασφαλισμένο ή όχι), την εταιρεία στην οποία είναι ασφαλισμένο καθώς και την περίοδο διάρκειας της ασφάλειας.

Πηγή: insurancedaily.gr