Το Blog της GRAND Μεσίτες Ασφαλίσεων στο οποίο βρίσκετε ενημερώσεις του δικτύου συνεργατών

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016 12:54

Αποστολή Δικαιολογητικών Ασφάλισης

Με το παρόν θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε αναφορικά με τα δικαιολογητικά ασφάλισης (άδεια, δίπλωμα, προηγούμενο ασφαλιστήριο κλπ.) τα οποία αποστέλλετε είτε μέσω άμεσης ανάρτησης στη web πλατφόρμα της εταιρίας μας είτε μέσ αποστολής με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Τα έγγραφα που αποστέλλετε παρακαλούμε να είναι πλήρη και ακριβή όσον αφορά το περιεχόμενό τους και όσον το δυνατόν πιο ευανάγνωστα ώστε να μην δημιουργείται πρόβλημα με άρνηση ή καθυστέρηση των εγκρίσεων που περιμένετε από την εκάστοτε ασφαλιστική εταιρία για να προχωρήσετε στην έκδοση συμβολαίου.


blog email red Επιστολή ενημέρωσης του Δικτύου Συνεργατών

Διαβάστε περισσότερα...
Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 08:48

Ανανεώσεις 12ου μέσω Συνεταιριστικής

Σας ενημερώνουμε ότι από χθες 09/11 ξεκίνησε η σταδιακή ανάρτηση Ειδοποιητηρίων 12ου/2016 μέσω ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ Ασφαλιστικής (περιέχονται ανανεώσεις συμβολαίων που εκδόθηκαν στην Συνεταιριστική αλλά και ανανεώσεις συμβολαίων που είχαν εκδοθεί μέσω Enterprise και έχει γίνει προσπάθεια από τη Συνεταιριστική να διατηρηθεί το ίδιο ή παραπλήσιο ασφάλιστρο) στη web πλατφόρμα Grandonline της εταιρίας μας και οι οποίες είναι διαθέσιμες προς έκδοση.

Γενικά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εταιρίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε, κατά κανόνα, αποστέλλουν τα Ειδοποιητήρια του επόμενου μήνα σταδιακά κατ' επέκταση και η ανάρτησή τους στην πλατφόρμα της εταιρίας μας γίνεται με τον ίδιο τρόπο. Ως εκ τούτου κρίνεται σκόπιμο να παρακολουθείτε τα ληξιάριά σας (μέσω της web πλατφόρμας) σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να έχετε σαφή εικόνα για τα ειδοποιητήρια που υπάρχουν ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα.


blog email red Επιστολή ενημέρωσης του Δικτύου Συνεργατών

Διαβάστε περισσότερα...
Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2016 12:01

Νέα συμβόλαια μέσω Συνεταιριστικής

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα 07/11 είναι διαθέσιμη μέσω της web εφαρμογής Grandonline η καταχώρηση αιτήσεων και έκδοση Νέων Συμβολαίων ασφάλισης Οχημάτων μέσω ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ Ασφαλιστικής.

Δείτε ΕΔΩ έντυπα σχετικά με την ασφάλιση οχήματος μέσω Συνεταιριστικής.


blog email red Επιστολή ενημέρωσης του Δικτύου Συνεργατών

Διαβάστε περισσότερα...