Το Blog της GRAND Μεσίτες Ασφαλίσεων στο οποίο βρίσκετε ενημερώσεις του δικτύου συνεργατών

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 16:26

Νέα Συνεργασία με ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη νέα συνεργασία της Grand Μεσίτες Ασφαλίσεων Α.Ε. με την εταιρία ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική.

Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής και πέρα από τη δυνατότητα που σας παρέχεται μέσω του portal έκδοσης συμβολαίων της εταιρίας μας για τοποθέτηση νέας παραγωγής στον κλάδο Οχημάτων έχουν επίσης αναρτηθεί και είναι διαθέσιμες (ως Προτάσεις, στο αντίστοιχο μενού) προς έκδοση (με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ασφάλιστρο) οι ανανεώσεις Ιανουαρίου 2017 * οι οποίες προέρχονται από συμβόλαια τα οποία είχαν εκδοθεί μέσω Enterprise.

Τέλος να σας ενημερώσουμε ότι στο εταιρικό μας site και συγκεκριμένα στην ενότητα ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΝΤΥΠΑ μπορείτε να βρείτε τους Κανόνες Ανάληψης Κινδύνου της ΔΥΝΑΜΙΣ όπου αναφέρονται βασικοί κανόνες Underwriting, επιθυμητές και μη-επιθυμητές χρήσεις, επασφάλιστρα, πολιτική ακυρώσεων κλπ.

* Όπως και στις λοιπές εταιρίες έτσι και στην ΔΥΝΑΜΙΣ πιθανώς να υπάρχουν οχήματα για τα οποία για λόγους underwriting η εταιρία δεν αναλαμβάνει τον κίνδυνο ασφάλισής τους ως εκ τούτου δεν έχουν παραχθεί τα αντίστοιχα ανανεωτήρια.


blog email red Επιστολή ενημέρωσης του Δικτύου Συνεργατών

Διαβάστε περισσότερα...
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 10:23

Ανανεώσεις (01/2017) AmTrust - Συνεταιριστικής

Σας ενημερώνουμε ότι είναι διαθέσιμες στο portal της εταιρίας μας οι ανανεώσεις 01/2017 AmTrust καθώς και το πρώτο 20ήμερο Συνεταιριστικής.

Αναφορικά με την Amtrust θυμίζουμε ότι στο μενού των Ειδοποιητηρίων βρίσκετε τις ανανεώσεις οχημάτων ήδη ασφαλισμένων στην Amtrust ενώ στο μενού των Προτάσεων υπάρχουν αναρτημένες οι ανανεώσεις συμβολαίων που προέρχονται από Enterprise (καλυμμένα μέσω DALLBOGG).

Επίσης ενημερώθηκαν οι ανανεώσεις Amtrut μηνός 12ου/2016 οι οποίες προέρχονται από Enterprise (καλυμμένα μέσω DALLBOGG, μενού Προτάσεις) και για τις οποίες παρουσιαζόταν διαφορετική τιμή στα ασφάλιστρα κατά την έκδοση του συμβολαίου σε σχέση με αυτήν του ειδοποιητηρίου λόγω αύξησης των ορίων κάλυψης Αστικής Ευθύνης και αλλαγής τιμολογίου από την εταιρία.


blog email red Επιστολή ενημέρωσης του Δικτύου Συνεργατών

Διαβάστε περισσότερα...
Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 16:47

Τιμολόγιο Νομικής ARAG για ΦΔΧ (ΑΣΙΦΑ)

Σας ενημερώνουμε ότι από 01/01/2017 θα ισχύσουν νέες τιμές για κάλυψη Νομικής Προστασίας ARAG για ασφάλιση ΦΔΧ (Εθνικών και Διεθνών Μεταφορών) μέσω ΑΣΙΦΑ

Δείτε εδώ το πλήρες τιμολόγιο


blog email red Επιστολή ενημέρωσης του Δικτύου Συνεργατών

Διαβάστε περισσότερα...
Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 15:24

Αναβάθμιση Μηχανογραφικού Eurolife

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω εργασιών αναβάθμισης των υποδομών της Eurolife ERB από Σάββατο 10/12/2016 στις 11.00 μμ μέχρι την Κυριακή 11/12/2016 11.00 μμ δε θα είναι διαθέσιμες οι υπηρεσίες online έκδοσης Πιστοποιητικών Ασφάλισης Αυτοκινήτου για την εν λόγω εταιρία.


blog email red Επιστολή ενημέρωσης του Δικτύου Συνεργατών

Διαβάστε περισσότερα...
Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2016 11:29

ΤΑΞΙ και Οδική Βοήθεια (μέσω DALLBOGG)

Σας ενημερώνουμε ότι στα οχήματα χρήσης ΤΑΞΙ τα οποία είναι καλυμμένα μέσω DALLBOGG δεν παρέχεται ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ασχέτως αν αυτή αναγράφεται στο πιστοποιητικό ασφάλισης.


blog email red Επιστολή ενημέρωσης του Δικτύου Συνεργατών

Διαβάστε περισσότερα...
Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2016 16:11

Μείωση Τιμολογίου Συνεταιριστικής και Φυσικά Φαινόμενα

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τετάρτη 01/12/2016 ισχύει νέο ΜΕΙΩΜΕΝΟ τιμολόγιο στον κλάδο Αυτοκινήτου της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής λόγω των παρακάτω (ενσωματωμένων στο τιμολόγιο) εκπτώσεων.

(α) Η έκπτωση ανάπτυξης Χαρτοφυλακίου 30% θα αντικατασταθεί από την έκπτωση ανάπτυξης Χαρτοφυλακίου 36% η οποία θα ισχύει στους εξής νομούς : ΑΤΤΙΚΗ, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ, ΑΧΑΙΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΒΟΙΩΤΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΞΑΝΘΗ, ΔΡΑΜΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΡΟΔΟΠΗ, ΣΕΡΡΕΣ, ΦΘΙΩΤΙΔΑ.

Η έκπτωση ανάπτυξης Χαρτοφυλακίου 15% θα αντικατασταθεί από την έκπτωση ανάπτυξης Χαρτοφυλακίου 17%

Επίσης σας θυμίζουμε ότι η κάλυψη ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ στη Συνεταιριστική Ασφαλιστική διατίθεται μόνο με επιλογή Μικτής (κάλυψη Ιδίων Ζημιών)


blog email red Επιστολή ενημέρωσης του Δικτύου Συνεργατών

Διαβάστε περισσότερα...