Το Blog της GRAND Μεσίτες Ασφαλίσεων στο οποίο βρίσκετε ενημερώσεις του δικτύου συνεργατών

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016 16:31

Πρόσθετες Πράξεις Eurolife ERB

Από σήμερα 23/09/2016 μπορείτε να βρείτε αναρτημένες τις Πρόσθετες Πράξεις που αφορούν σε συμβόλαια Eurolife ERB στο περιβάλλον εργασίας της web εφαρμογής Grandonline της εταιρίας μας .

Οι πρόσθετες πράξεις θα είναι διαθέσιμες (α) για πληροφοριακούς λόγους και (β) για χρήση τους στη δημιουργία Ταμειακής κατάστασης αλλά όχι για εκτύπωση.

Σημείωση: Ο ρυθμός ενσωμάτωσης των προσθέτων πράξεων στην εφαρμογή ακολουθεί το ρυθμό με τον οποίο αυτές είναι διαθέσιμες στο αντίστοιχο μηχανογραφικό σύστημα της Eurolife ERB.


blog email red Επιστολή ενημέρωσης του Δικτύου Συνεργατών

Διαβάστε περισσότερα...
Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016 00:00

Προμήθειες Ανανεώσεων Eurolife ERB

Οι προμήθειες που λαμβάνουν οι συνεργάτες του δικτύου Grand για τις ανανεώσεις Eurolife είναι στα ίδια επίπεδα με αυτές που λαμβάνουν για την τοποθέτηση Νέας Παραγωγής  (στα μη εκπτωτικά πακέτα Basic, Standard, Silver, Gold, Platinum, Diamond) και όχι προμήθεια εκπτωτικών πακέτων.


blog email red Επιστολή ενημέρωσης του Δικτύου Συνεργατών

Διαβάστε περισσότερα...
Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2016 14:39

Σεμινάρια Πιστοποίησης Generali 2016

Σας ενημερώνουμε ότι το Τμήμα Εκπαίδευσης της GENERALI υλοποιεί για τον μήνα Σεπτέμβριο σεμινάρια επαναπιστοποίησης για όλους όσοι δεν κατέστη δυνατό να συμμετάσχουν στα σεμινάρια Ιουνίου και Ιουλίου.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής τους είναι:

  • Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου (Ώρες: 10.00 – 20.00 ), Τομέας Α (Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας και Επιχείρησης) και Τομέας Β (Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος)
  • Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου (Ώρες: 10.00 – 15.00), Τομέας Γ (Χρηματοοικονομικά)
  • Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου (Ώρες: 10.00 – 20.00), Τομέας Α (Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας και Επιχείρησης) και Τομέας Β (Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος)
  • Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου (Ώρες: 10.00 – 15.00), Τομέας Γ (Χρηματοοικονομικά)
  • Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου (10.00 – 20.00), Τομέας Α (Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας και Επιχείρησης) και Τομέας Β (Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος)
  • Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου (Ώρες: 10.00 – 15.00), Τομέας Γ (Χρηματοοικονομικά)

Οι εκπαιδεύσεις διεξάγονται στην Αίθουσα Εκπαίδευσης της Generali στα Κεντρικά Γραφεία.

Μπορείτε να επιλέξετε την ημερομηνία που θέλετε να παρακολουθήσετε την εκπαίδευση των Τομέων Α, Β και Γ και να δηλώσετε συμμετοχή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 210-3455090


blog email red Επιστολή ενημέρωσης του Δικτύου Συνεργατών

Διαβάστε περισσότερα...
Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2016 13:31

Νέα Παραγωγή μέσω Eurolife ERB

Σας ενημερώνουμε ότι πλέον μέσω της web εφαρμογής Grandonline της εταιρίας μας μπορείτε να εκδίδεται συμβόλαια ασφάλισης οχημάτων (ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ) στην εταιρία Eurolife ERB.

Η διαδικασία καταχώρησης αίτησης και η έκδοση γίνεται συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία ώστε να δημιουργηθεί η αίτηση προς την ασφαλιστική εταιρία και στη συνέχεια προχωράτε στη διαδικασία έκδοσης συμβολαίου με τον ίδιο τρόπο που λειτουργείτε και για τα συμβόλαια AmTrust.

Παρατηρήσεις

  • Μεγάλη προσοχή πρέπει να δοθεί κατά την καταχώρηση των στοιχείων της αίτησης γιατί για να δώσει τιμή η Eurolife (παραμετρικός τρόπος τιμολόγησης) απαιτεί στοιχεία όπως τον ακριβή Ταχυδρομικό Κώδικα, Φύλο, Χρώμα Οχήματος, ακριβή Ημερομηνία Γέννησης και Απόκτησης Διπλώματος κλπ.
  • Δεν είναι δυνατή η τροποποίηση της αίτησης από την κατάσταση που αυτή θα καταχωρηθεί αρχικά. Οποιαδήποτε μεταβολή είναι εφικτή μόνο μετά την έκδοση συμβολαίου με αίτημα πρόσθετης πράξης.
  • Ημερομηνία (και Ώρα) έναρξης του συμβολαίου θεωρείται αυτή της εκτύπωσης ανεξάρτητα του πότε καταχωρήθηκε η αίτηση.
  • Αναφορικά με τις ανανεώσεις σύντομα αυτές θα αναρτηθούν στο Grandonline οπότε και θα είναι δυνατή η έκδοσή τους με διαδικασία ανάλογη αυτής των νέων συμβολαίων.

blog email red Επιστολή ενημέρωσης του Δικτύου Συνεργατών

Διαβάστε περισσότερα...