Το Blog της GRAND Μεσίτες Ασφαλίσεων στο οποίο βρίσκετε ενημερώσεις του δικτύου συνεργατών

Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017 11:30

ΔΥΝΑΜΙΣ: Νέο αυξημένο τιμολόγιο για ΤΑΞΙ

Σας ενημερώνουμε ότι μετά από ανακοίνωση της εταιρίας ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστικής από την Τετάρτη 1/11/2017 θα ισχύσει νέο αυξημένο τιμολόγιο για τη χρήση ΤΑΞΙ σε ποσοστό 20%


blog email red Επιστολή ενημέρωσης του Δικτύου Συνεργατών

Διαβάστε περισσότερα...
Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 13:51

Νέα Συνεργασία με Europ Assistance

Με το παρόν σας παρουσιάζουμε την έναρξη της συνεργασίας της εταιρίας μας με την Europ Assistance με σκοπό την σύναψη ασφαλιστηρίων συμβολαίων του κλάδου Οδικής - Ταξιδιωτικής Βοήθειας.

Ελπίζουμε η συνεργασία μας με την κορυφαία εταιρία να αποδειχθεί πολλαπλά ωφέλιμη δίνοντας σας ένα ισχυρό εργαλείο πωλήσεων αναφορικά με την Οδική Βοήθεια η οποία πλαισιώνεται και από άλλες σημαντικές υπηρεσίες όπως αυτή της Ιατρικής Βοήθειας, της Ταξιδιωτικής Ασφάλειας κλπ.

Αναφορικά με το προϊόν σας ενημερώνουμε ότι η Europ Assistance σχεδίασε ειδικά για την Grand Μεσίτες Ασφαλίσεων το πακέτο "RSA PLUS" με επιλογές στη διάρκεια για 3μηνο (με κόστος 7,50€), 6μηνο (με κόστος 15€) και 12μηνο (με κόστος 30€) το οποίο συνοδεύεται και από ιδιαίτερα ανταγωνιστική προς εσάς τους συνεργάτες μας προμήθεια.


blog email red Επιστολή ενημέρωσης του Δικτύου Συνεργατών

Διαβάστε περισσότερα...
Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 00:00

Τεχνικές Εργασίες Αναβάθμισης Υποδομών

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω εργασιών αναβάθμισης των μηχανογραφικών μας υποδομών το εκδοσιακό portal της εταιρίας μας grandonline.gr θα είναι εκτός λειτουργίας από το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 έως και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017.

Το portal μας θα τεθεί ξανά, κανονικά, σε λειτουργία τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στις 09:00 π.μ.


blog email red Επιστολή ενημέρωσης του Δικτύου Συνεργατών

Διαβάστε περισσότερα...