Το Blog της GRAND Μεσίτες Ασφαλίσεων στο οποίο βρίσκετε ενημερώσεις του δικτύου συνεργατών

Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 11:34

DriveCare: Επιστολή Καλωσορίσματος Πελάτη

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα στο portal της εταιρίας μας (στην ενότητα Χρήσιμα Έντυπα), είναι στην διάθεσή σας, η επιστολή «Καλωσορίσματος» για τους πελάτες του προγράμματος DriveCare.

Προτείνουμε, αυτή η επιστολή να δίδεται σε κάθε νέο πελάτη, που επιλέγει το πρόγραμμα DriveCare , προκειμένου να ενημερώνεται πλήρως για τους Ασφαλιστικούς φορείς του προγράμματος, την Αντασφάλιση, καθώς και για την εταιρία διαχείρισης των αποζημιώσεων.


blog email red Επιστολή ενημέρωσης του Δικτύου Συνεργατών

Διαβάστε περισσότερα...
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 12:38

Νέο Μειωμένο Τιμολόγιο για ΤΑΞΙ μέσω DRIVECARE

Σας ενημερώνουμε ότι από την Παρασκευή 15/12/2017 ισχύει νέο μειωμένο τιμολόγιο για ασφάλιση ΤΑΞΙ μέσω DRIVECARE. Ενδεικτικά για τρίμηνο συμβόλαιο (με έδρα ΑΤΤΙΚH, χωρίς ιστορικό ζημιών) ισχύουν τα εξής:

Απλό με ΝΟΜΙΚΗ: 249,59€
Απλό με ΝΟΜΙΚΗ & ΟΔΙΚΗ: 259,48€
Απλό με ΝΟΜΙΚΗ & ΘΡΑΥΣΗ: 255,88€
Απλό με ΝΟΜΙΚΗ, ΘΡΑΥΣΗ & ΟΔΙΚΗ; 265,77€

Επίσης να σας θυμίσουμε το νέο ανταγωνιστικό τιμολόγιο της DRIVECARE που ισχύει από την προηγούμενη εβδομάδα σε όλες τις χρήσεις και το οποίο κατά μέσο όρο είναι μειωμένο κατά 5% στην βασική ασφάλιση. Επιπρόσθετα ανακοινώθηκε μείωση τιμολογίου στις συμπληρωματικές καλύψεις (Πυρός, Κλοπή, Ίδιες Ζημίες κλπ.) με αποτέλεσμα να καθίσταται οικονομικότερη και η πληρέστερη ασφάλιση των πελατών σας.


blog email red Επιστολή ενημέρωσης του Δικτύου Συνεργατών

Διαβάστε περισσότερα...
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 10:41

ΔΥΝΑΜΙΣ: Νέα Τιμολογιακή Πολιτική

Σας ενημερώνουμε σχετικά με την αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής που θα εφαρμοστεί από την 1η Ιανουαρίου 2018 από την εταιρία ΔΥΝΑΜΙΣ. Συγκεκριμένα και με σχετική επιστολή η εταιρία ανακοινώνει τα εξής:

"Λόγω της αυξητικής τάσης της συχνότητας των ζημιών, το τιμολόγιο ασφάλισης οχημάτων του νομού Αττικής, επαναπροσδιορίζεται με αύξηση 8%

Στις περισσότερες γεωγραφικές ζώνες τιμολόγησης της περιφέρειας, στους ασφαλισμένους, μειώνεται το τιμολόγιο κατά 5% σε όλες τις χρήσεις οχημάτων.

Η προαιρετική έκπτωση 10%, διατηρείται αποκλειστικά για συμβόλαια με ετήσια διάρκεια ενώ η προαιρετική έκπτωση 5%, παραμένει στη διάθεση σας ανεξαρτήτως διάρκειας συμβολαίου."


blog email red Επιστολή ενημέρωσης του Δικτύου Συνεργατών

Διαβάστε περισσότερα...