Το Blog της GRAND Μεσίτες Ασφαλίσεων στο οποίο βρίσκετε ενημερώσεις του δικτύου συνεργατών

Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017 00:00

Νέες εκπτώσεις από τη ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα Δευτέρα 18/09/2017 είναι διαθέσιμες δύο νέες εκπτώσεις για ασφάλιση οχήματος μέσω της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστικής.

Οι δύο αυτές εκπτώσεις έχουν ποσοστά 5% και 10%, είναι προαιρετικές (δηλαδή όχι απευθείας ενσωματωμένες στο βασικό τιμολόγιο) και δεν μπορούν να επιλεγούν ταυτόχρονα.

Η επιλογή των εκπτώσεων γίνεται κατά τη διαδικασία τιμολόγησης μέσω του portal μας grandonline.gr στο αντίστοιχο πεδίο Εκπτώσεις/Επιβαρύνσεις.


blog email red Επιστολή ενημέρωσης του Δικτύου Συνεργατών

Διαβάστε περισσότερα...
Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2017 00:00

Έναρξη εργασιών DRIVE CARE

Η εταιρία μας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη των ασφαλιστικών εργασιών μέσω της DRIVE CARE by Europrotection.

Σας θυμίζουμε ότι τα προγράμματα ασφάλισης DriveCare παρέχονται με την καθολική αντασφάλιση της Arch Reinsurance Ltd και σε συνεργασία με τον Ελληνικό Αλληλασφαλιστικό Συνεταιρισμό και τον Δεύτερο Αλληλασφαλιστικό Συνεταιρισμό Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Δ.Χ. Β. Ελλάδος & Θεσσαλίας.

Πλέον και μέσω του εκδοσιακού μας web portal μπορείτε να προχωρήσετε στην τιμολόγηση, δημιουργία αίτησης και έκδοσης πιστοποιητικού ασφάλισης όπως ακριβώς γίνεται και για τις υπόλοιπες εταιρίες με τις οποίες η Grand Μεσίτες Ασφαλίσεων συνεργάζεται.

ΧΡΗΣΕΙΣ-ΠΑΚΕΤΑ

Η DriveCare αποδέχεται -γενικά- τις παρακάτω χρήσεις:

  • Επιβατικό Ιδιωτικής Χρήσης
  • Φορτηγό Ιδιωτικής Χρήσης
  • Φορτηγό ΙΧ Αγροτικό
  • Μοτοποδήλατα και Μοτοσυκλέτες
  • Ταξί
  • Ενοικιαζόμενα
  • Φορτηγά Δημόσιας Χρήσης & Αυτοτελείς Ρυμούλκες
  • Μηχανήματα Έργου & Γεωργικά Μηχανήματα

Στην DriveCare μπορείτε να βρείτε το βασικό πακέτο ασφάλισης D1 με πλούσιες καλύψεις αλλά και τα ενισχυμένα πακέτα D2, D3 και μικτής D4. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα χρήσης του πακέτου D1 Extra. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα πακέτο το οποίο έχει τη βασική δομή του D1 αλλά με δυνατότητα προσθήκης προαιρετικών καλύψεων, φυσικά με την προϋπόθεση ότι ικανοποιούνται οι ανάλογοι κανόνες ανάληψης κινδύνου. περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ

Αναφορικά με τις Προμήθειες που θα λαμβάνετε αυτές καθορίζονται σε δύο επίπεδα εξαρτώμενα από τη χρήση του ασφαλιζόμενου οχήματος.

Το Επίπεδο Α αφορά: ΕΙΧ, ΦΙΧ, ΦΙΧ Αγροτικά, Μοτό, Μηχανήματα Έργου και Γεωργικά Μηχανήματα.
Το Επίπεδο Β αφορά: ΦΔΧ, Ταξί, Ενοικιαζόμενα

Σας ευχόμαστε καλές πωλήσεις και σας θυμίζουμε ότι οι συνεργάτες μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε σχετικά με τη νέα αυτή συνεργασία.


blog email red Επιστολή ενημέρωσης του Δικτύου Συνεργατών

Διαβάστε περισσότερα...