roadassist icon  Καλέστε για Φροντίδα Ατυχήματος ή Οδική Βοήθεια στο 211.10.36.555

logo fb blue  

Τα προγράμματα Υγείας της Generali είναι τα παρακάτω:

Ι. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ & ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

Health Keeper
Η Generali μελετώντας προσεκτικά και σε βάθος τις εξελίξεις στο δημόσιο και ιδιωτικό σύστημα υγείας, σχεδίασε και προτείνει ένα ΝΕΟ ασφαλιστικό πρόγραμμα, το Health Keeper, τον απόλυτο «Φύλακα Υγείας», προσφέροντας ολοκληρωμένη Εξωνοσοκομειακή Κάλυψη, σε όλη την Ελλάδα, με το ελάχιστο δυνατό κόστος! Λεπτομέρειες εδώ.

Health Care
Το πρόγραμμα Health Care της Generali είναι ένα πλήρες πρόγραμμα για την Πρωτοβάθμια Περίθαλψη, ειδικά διαμορφωμένο έτσι ώστε να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες σας για Εξωνοσοκομειακή περίθαλψη, ανεξαρτήτου ηλικίας, σε αποκλειστική συνεργασία με τα Νοσοκομεία του Ομίλου Ιατρικού διασφαλίζοντας την άμεση πρόσβασή σας σε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Λεπτομέρειες εδώ.

Medical Prime
Το Medical Prime είναι ένα δυναμικό πρόγραμμα υγείας που σχεδιάστηκε για να καλύπτει κάθε σας ανάγκη, 24 ώρες το 24ωρο. Εγγυάται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με τη σφραγίδα της Generali και τη συνεργασία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, ενός από τους σημαντικότερους παρόχους υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα. Λεπτομέρειες εδώ.

Medical Safety
Το νέο MEDICAL Safety είναι η απόλυτη λύση στα Νοσοκομειακά προγράμματα υγείας, τόσο δυναμικό που καλύπτει κάθε περίπτωση, και τόσο ευέλικτο ώστε να προσαρμόζεται απόλυτα στις δικές σας, προσωπικές ανάγκες! Πρόκειται για ένα πρόγραμμα υγείας, που προσφέρει πλήρη κάλυψη στη δευτεροβάθμια, και όχι μόνο, περίθαλψη, στα πιο σύγχρονα ιατρικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού, με το ελάχιστο δυνατό κόστος! Λεπτομέρειες εδώ.

ΙΙ. ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ 

Dental Protection
Στον ευαίσθητο τομέα της οδοντιατρικής περίθαλψης η Generali σας προσφέρει το DENTAL Protection, μια πλήρης ασφαλιστική λύση που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες, όχι μόνο των γονέων αλλά και των παιδιών. Με το εξειδικευμένο αυτό πρόγραμμα η Generali καλύπτει όλες τις οδοντιατρικές σας ανάγκες, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Λεπτομέρειες εδώ.

ΙΙΙ. ΛΟΙΠΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ 

Σοβαρές Ασθένειες
Η περίπτωση διάγνωσης μιας σοβαρής ασθένειας δημιουργεί, εκτός από ανησυχία για την εξέλιξή της, και διάφορες απρόβλεπτες οικονομικές δαπάνες. Λεπτομέρειες εδώ.

Νοσοκομειακό Επίδομα από Ατύχημα ή Ασθένεια
Παροχή επιδοματικού χαρακτήρα που καταβάλλει ένα συγκεκριμένο ποσό για κάθε ημέρα νοσηλείας, ανεξάρτητα από τα έξοδα που μπορεί να γίνουν. Λεπτομέρειες εδώ.

Χειρουργικό Επίδομα από Ατύχημα ή Ασθένεια
Παροχή επιδοματικού χαρακτήρα που καταβάλλει ένα ποσό σε περίπτωση χειρουργικής επέμβασης οπουδήποτε γίνεται με νόμιμο τρόπο. Το ποσόν είναι ανάλογο με τη σοβαρότητα της χειρουργικής επέμβασης. Λεπτομέρειες εδώ.

Επιστροφή εξόδων εξωνοσοκομειακής περίθαλψης από ατύχημα
Τα μικρά ατυχήματα είναι συνηθισμένα στη ζωή μας. Εκτός όμως από την αναστάτωση που δημιουργούν, επιφέρουν και σειρά από δαπάνες, άλλοτε μικρές και άλλοτε μεγαλύτερες. Λεπτομέρειες εδώ.

Κάλυψη Διαγνωστικών Εξετάσεων
Η καλύτερη αντιμετώπιση για τα προβλήματα υγείας είναι η πρόληψη. Η Generali σας προσφέρει το Generali DIAGNOSIS προκειμένου να σας δώσει τη δυνατότητα να προλαμβάνετε τα προβλήματα και να τα αντιμετωπίζετε έγκαιρα και επομένως αποτελεσματικά. Λεπτομέρειες εδώ.


phone yellow  Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 210-3455090

Στοιχεία επικοινωνίας

Οι ώρες λειτουργίας και τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρίας μας είναι:

clock yellow Δευ-Παρ 09:00-18:00

address yellow Πειραιώς 205, Ταύρος TK: 177 78 

phone yellow +30 2103455090

fax yellow +30 2103455009, +30 2103455048

email yellow info@grand.com.gr

Τραπεζικοί Λογαριασμοί

Για τους πελάτες και τους συνεργάτες του δικτύου μας που επιθυμούν να εξοφλήσουν τα συμβόλαιά τους μέσω τραπέζης συνεργαζόμαστε με τις παρακάτω τράπεζες:

EUROBANK
Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΕΘΝΙΚΗ Τράπεζα
ALPHA Bank

link yellow Λεπτομέρειες εδώ

Grand for Foreigners

GRAND Insurance Brokers S.A. is a public limited insurance agent service providing company which began operating in 2011. Its founders are excellent professionals, specialists in the insurance business, who have joined forces to create a valid, dynamic and respectable agency with the capacity to grow...

 

flag en Read full profile