roadassist icon  Καλέστε για Φροντίδα Ατυχήματος ή Οδική Βοήθεια στο 211.10.36.555

logo fb blue  

Για ομάδες με ισχυρούς δεσμούς

Οι έννοιες άνθρωπος, συνεργάτης και ομάδα βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα των αξιών που προσδιορίζουν τις αρχές και τη φιλοσοφία της σύγχρονης, ανταγωνιστικής επιχείρησης. Μέσα από τη συνεργασία και τη συνεξέλιξη, οι στόχοι επιτυγχάνονται, οι δεσμοί δυναμώνουν, η ψυχολογία ανεβαίνει. Έτσι λοιπόν, η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού είναι πρωταρχικό ζητούμενο για κάθε δυναμική, αναπτυσσόμενη επιχείρηση. Οι επιχειρήσεις είναι οι ίδιοι οι άνθρωποί τους, η διάθεσή τους για προσφορά, η ταύτισή τους με τον κοινό στόχο. Η έννοια υπάλληλος αντικαθίσταται από την έννοια συνεργάτης και η αλλαγή αυτή απαιτεί τα κατάλληλα κίνητρα και τη διαμόρφωση του ανάλογου περιβάλλοντος. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθει κανείς ότι η επιχείρηση για την οποία δίνει τον καλύτερό του εαυτό δεν είναι ένας απρόσωπος οργανισμός αλλά ενδιαφέρεται και φροντίζει για τους ανθρώπους της. Η Generali, με την τεχνογνωσία ενός παγκόσμιου οργανισμού και την εμπειρία 120 και πλέον ετών, προσφέρει σε επιχειρήσεις κάθε είδους ευέλικτα και ολοκληρωμένα προγράμματα ομαδικής ασφάλισης. Το ομαδικό παιχνίδι είναι η συνταγή της επιτυχίας. Η Generali σας δίνει τη δυνατότητα να θέσετε εσείς τους όρους αυτού του παιχνιδιού.

Έξυπνη επιλογή με πολλαπλά οφέλη

Τα ευέλικτα προγράμματα ομαδικής ασφάλισης ζωής και υγείας της Generali αποτελούν μια εξαιρετικά έξυπνη επιλογή με πολλαπλά οφέλη για τις επιχειρήσεις εκείνες που επενδύουν ουσιαστικά στους συνεργάτες τους.

Πλεονεκτήματα για την επιχείρηση

Προβάλλει και ικανοποιεί το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνεργάτες της, δημιουργώντας υψηλά κίνητρα παραγωγικότητας και διαφοροποίησης από τον ανταγωνισμό.

Ενδυναμώνεται η ενιαία εταιρική συνείδηση, δημιουργώντας σταθερούς και ισχυρούς δεσμούς ανάμεσα στην εταιρία και τους συνεργάτες της. Με αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας, η εταιρία αποκτά πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού, διότι προσελκύει στελέχη υψηλού επιπέδου στον κάθε τομέα με αποτέλεσμα να αυξάνει την παραγωγικότητά της και να βελτιώνει την ποιότητα των προϊόντων ή/και των υπηρεσιών της.

Πλεονεκτήματα για τους συνεργάτες σας

Οι συνεργάτες σας μπορούν να απολαμβάνουν οικονομική προστασία για τους ίδιους και την οικογένειά τους και επιπλέον υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου, με πρόσβαση σε διαγνωστικά κέντρα και ιδιωτικά νοσηλευτήρια ως μέρος της ολοκληρωμένης κάλυψης από το πρόγραμμα υγείας που τους παρέχετε. Είναι δική σας επιλογή το αν θα εμπλουτίσετε τις παρεχόμενες καλύψεις, προσφέροντάς τους και συνταξιοδοτική κάλυψη. Οι συνεργάτες σας έτσι διασφαλίζουν ένα επιπλέον εισόδημα κατά τη συνταξιοδότησή τους, το οποίο διαχειρίζονται αυτοί όπως τους εξυπηρετεί.

Ολοκληρωμένα προγράμματα

Η Generali μπορεί να σχεδιάσει το ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης των εργαζομένων στην επιχείρησή σας, προσφέροντας ουσιαστικές ασφαλιστικές καλύψεις και μοναδικά προνόμια σε εσάς και τους συνεργάτες σας, σε ανταγωνιστικό κόστος.


blog download red Δείτε εδώ την παρουσίαση του προγράμματος (mirror Generali)

phone yellow  Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 210-3455090

Στοιχεία επικοινωνίας

Οι ώρες λειτουργίας και τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρίας μας είναι:

clock yellow Δευ-Παρ 09:00-18:00

address yellow Πειραιώς 205, Ταύρος TK: 177 78 

phone yellow +30 2103455090

fax yellow +30 2103455009, +30 2103455048

email yellow info@grand.com.gr

Τραπεζικοί Λογαριασμοί

Για τους πελάτες και τους συνεργάτες του δικτύου μας που επιθυμούν να εξοφλήσουν τα συμβόλαιά τους μέσω τραπέζης συνεργαζόμαστε με τις παρακάτω τράπεζες:

EUROBANK
Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΕΘΝΙΚΗ Τράπεζα
ALPHA Bank

link yellow Λεπτομέρειες εδώ

Grand for Foreigners

GRAND Insurance Brokers S.A. is a public limited insurance agent service providing company which began operating in 2011. Its founders are excellent professionals, specialists in the insurance business, who have joined forces to create a valid, dynamic and respectable agency with the capacity to grow...

 

flag en Read full profile