roadassist icon  Καλέστε για Φροντίδα Ατυχήματος ή Οδική Βοήθεια στο 211.10.36.555

logo fb blue  

 

Ο παρακάτω αναφερόμενος και εφεξής καλούμενος «Υποκείμενο των δεδομένων», σύμφωνα με το άρθρο 6.1α του Κανονισμού ΕΕ 2016/679 (GDPR), δηλώνω ρητά και χωρίς επιφύλαξη, ότι αφού ενημερώθηκα επαρκώς με απλό, σαφή και κατανοητό τρόπο σχετικά με την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων από την GRAND ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε. καλούμενη στη συνέχεια «Εταιρία» δίνω με την παρούσα τη συγκατάθεσή μου για τους ακόλουθους σκοπούς:
Παρακαλούμε συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας
Παρακαλούμε πληκτρολογήστε σωστά το ΑΦΜ
Μη έγκυρη διεύθυνση email

[1] Πληροφόρηση, προώθηση και εμπορική επικοινωνία προϊόντων και υπηρεσιών τις οποίες ενδιαφέρομαι να λάβω ή έχω ήδη λάβει από εσάς ακόμη και με αυτοματοποιημένα μέσα όπως π.χ. μέσω τηλεφώνου, SMS, MMS, FAX, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και διαδικτύου.
Η επιλογή είναι υποχρεωτική

[2] Προώθηση των προσωπικών μου δεδομένων σε τρίτους ή ομάδες τρίτων όπως Ασφαλιστικές Εταιρίες, Μεσίτες Ασφαλειών, εταιρίες Οδικής Βοήθειας, Νομικής Προστασίας, Πραγματογνώμονες – Εκτιμητές – Αναλυτές Ατυχημάτων με σκοπό την εκτέλεση συμβάσεων ασφάλισης, την διευκόλυνση σχετικών διαδικασιών όπως π.χ. την διαδικασία αποζημίωσης μετά από ατύχημα.
Η επιλογή είναι υποχρεωτική

[3] Την εξέταση της αίτησης, την ταυτοποίησή, και την ένταξή μου σε μία ομοιογενή κατηγορία κινδύνων, την εκτίμηση του κινδύνου που η «Εταιρία» καλείται να αναλάβει ή έχει αναλάβει, τη λήψη απόφασης για σύναψη σύμβασης ασφάλισης και τον υπολογισμό του ασφαλίστρου. Στο πλαίσιο της εκτίμησης κινδύνου, ενδέχεται να γίνει χρήση αυτοματοποιημένων μέσων ή και μεθόδων για τη λήψη απόφασης στο στάδιο της ανάληψης του κινδύνου.
Η επιλογή είναι υποχρεωτική

[4] Τη διαμόρφωση προφίλ και με ηλεκτρονικά μέσα σχετικά με τη συμπεριφορά και τις καταναλωτικές μου συνήθειες με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου εξειδικευμένης εξυπηρέτησης, εξασφαλίζοντας την αμεσότητα και την ποιότητα στη διαχείριση των αιτημάτων μου καθώς και την αποστολή ερωτηματολογίων ικανοποίησης και αξιολόγησης προϊόντων και υπηρεσιών της «Εταιρίας»
Η επιλογή είναι υποχρεωτική

[5] Την καταχώρηση και τήρηση των προσωπικών μου δεδομένων στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες της «Εταιρίας» καθώς και των ασφαλιστικών συμβάσεων που καταρτίσθηκαν για λογαριασμό μου με πρόσβαση αποκλειστικά από τους υπεύθυνους της «Εταιρίας» και κατά περίπτωση του εκάστοτε συνεργάτη-ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.
Η επιλογή είναι υποχρεωτική

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ
Ο παραπάνω αναφερόμενος σύμφωνα με το άρθρο 9.2α του Κανονισμού ΕΕ 2016/679 (GDPR), έχοντας διαβάσει τη δήλωση Προστασίας Απορρήτου παρέχω ρητά και χωρίς επιφύλαξη τη συγκατάθεσή μου για την τήρηση και επεξεργασία των ειδικών κατηγοριών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (ευαίσθητα δεδομένα) για το σκοπό της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.
Η επιλογή είναι υποχρεωτική
Επισημαίνεται ότι άρνηση ή ανάκληση της σχετικής συναίνεσης, ενδέχεται να καθιστά αδύνατη την εκτέλεση της ασφαλιστικής σύμβασης. Επισημαίνεται ότι η συναίνεση θεωρείται αποδεκτή μόνο όταν δηλωθεί με θετική επιλογή (κλικ) στο πεδίο «ΝΑΙ, ΣΥΝΑΙΝΩ». Η επιλογή "ΟΧΙ, ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΩ" καθώς και η ΜΗ επιλογή θεωρείται ότι δεν παρέχουν συγκατάθεση

Είμαι υπαρκτό πρόσωπο Ανανέωση Λάθος δεδομένα. Παρακαλούμε απαντήστε ξανά!

Στοιχεία επικοινωνίας

Οι ώρες λειτουργίας και τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρίας μας είναι:

clock yellow Δευ-Παρ 09:00-18:00

address yellow Πειραιώς 205, Ταύρος TK: 177 78 

phone yellow +30 2103455090

fax yellow +30 2103455009, +30 2103455048

email yellow info@grand.com.gr

Τραπεζικοί Λογαριασμοί

Για τους πελάτες και τους συνεργάτες του δικτύου μας που επιθυμούν να εξοφλήσουν τα συμβόλαιά τους μέσω τραπέζης συνεργαζόμαστε με τις παρακάτω τράπεζες:

EUROBANK
Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΕΘΝΙΚΗ Τράπεζα
ALPHA Bank

link yellow Λεπτομέρειες εδώ

Grand for Foreigners

GRAND Insurance Brokers S.A. is a public limited insurance agent service providing company which began operating in 2011. Its founders are excellent professionals, specialists in the insurance business, who have joined forces to create a valid, dynamic and respectable agency with the capacity to grow...

 

flag en Read full profile