roadassist icon  Καλέστε για Φροντίδα Ατυχήματος ή Οδική Βοήθεια στο 211.10.36.555

logo fb blue  

Η ασφάλιση του αυτοκινήτου σας δεν είναι πλέον μία απλή υπόθεση. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, ο χρόνος σας περιορισμένος και οικονομικός σας προϋπολογισμός συγκεκριμένος. Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική έχει συμπεριλάβει στα ασφάλιστρα του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας, όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας! Η άμεση και δίκαιη αποζημίωση, η υπεύθυνη ενημέρωση και η γρήγορη εξυπηρέτηση, με διαφανείς διαδικασίες. Έτσι κάθε ασφαλισμένος, απολαμβάνει τα προνόμια προϊόντων ανώτερης αξίας χωρίς να ανησυχεί για την ποιότητα των υπηρεσιών, την κρίσιμη ώρα της ασφάλισης.

Η έννοια της ασφάλισης σε εμάς αποκτά αξία… την ίδια αξία που έχουν τα χρήματά σας. Για το λόγο αυτό έχουμε προσαρμόσει τα ασφάλιστρα των πελατών μας ακριβώς στις δικές τους ανάγκες, χωρίς περιττές ή ελλιπείς καλύψεις. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μία ευρεία γκάμα πακέτων ασφάλισης, αυτό που είναι ιδανικό για τις δικές σας ανάγκες.

ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ...

1. Η οικονομική ευρωστία της Εταιρίας αλλά και η φερεγγυότητά της είναι κάποιοι από τους κυριότερους λόγους να εμπιστευτείτε το αυτοκίνητο σας στη Συνεταιριστική Ασφαλιστική. Άλλωστε αρκετοί από τους πιο ισχυρούς Ευρωπαϊκούς Ασφαλιστικούς Οργανισμούς (UNIPOL ,MACIF ,P&V και EURESA) ως μέτοχοι, συμμερίζονται και υποστηρίζουν το έργο μας, προσφέροντας στην Εταιρία την πολυετή τεχνογνωσία τους. Απαλλαχτείτε εντελώς από τις ανησυχίες σας αφού η Συνεταιριστική Ασφαλιστική τολμά να εγγυηθεί την άρτια εξυπηρέτησή σας αλλά και την έγκαιρη αποζημίωσή σας, τη στιγμή που τη χρειάζεστε!

2. Σύστημα Σ.Α.Π. (Δωρεάν)
Με τη συμμετοχή της στο νέο Σύστημα Αμέσου Πληρωμής*, (γνωστό ως Σ.Α.Π, ή αλλιώς Φιλικό Διακανονισμό), η Συνεταιριστική Ασφαλιστική αποζημιώνει τους ασφαλισμένους της με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο για τις υλικές ζημιές που θα υποστούν σε τροχαίο ατύχημα όταν αυτοί δεν είναι υπαίτιοι.

3. Autohelp – 1158 (Δωρεάν)
Όλοι οι ασφαλισμένοι του Κλάδου Αυτοκινήτου δικαιούνται απολύτως δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση από μέρους τους, καλώντας τον αριθμό τηλεφώνου 1158, να τους παρασχεθεί η βοήθεια και υποστήριξη των ανθρώπων της υπηρεσίας Autohelp με τη συνεργασία της Interamerican Οδικής Βοήθειας, σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος.

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική διαφέρει εμπράκτως…
Εστιάζει στις ανάγκες των πελατών της και φροντίζει τις λεπτομέρειες δωρεάν!
Επωφεληθείτε από τα πακέτα της Εταιρίας και γνωρίστε τη πραγματική ποιότητα στις υπηρεσίες της. Άμεσα και οργανωμένα βρίσκονται στο πλάι σας συνεργάτες απ’ όλη την Ελλάδα στη πιο αμήχανη στιγμή του τρακαρίσματος για να σας απαλλάξουν από κάθε έννοια.

Τα διαθέσιμα πακέτα ασφάλισης μέσω της Συνεταιριστικής είναι τα εξής:

 

 

 * Η επιλογή των προαιρετικών καλύψεων ακολουθεί Όρους και Προϋποθέσεις όπως αυτοί περιγράφονται στους ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ


 

phone yellow  Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 210-3455090

Στοιχεία επικοινωνίας

Οι ώρες λειτουργίας και τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρίας μας είναι:

clock yellow Δευ-Παρ 09:00-18:00

address yellow Πειραιώς 205, Ταύρος TK: 177 78 

phone yellow +30 2103455090

fax yellow +30 2103455009, +30 2103455048

email yellow info@grand.com.gr

Τραπεζικοί Λογαριασμοί

Για τους πελάτες και τους συνεργάτες του δικτύου μας που επιθυμούν να εξοφλήσουν τα συμβόλαιά τους μέσω τραπέζης συνεργαζόμαστε με τις παρακάτω τράπεζες:

EUROBANK
Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΕΘΝΙΚΗ Τράπεζα
ALPHA Bank

link yellow Λεπτομέρειες εδώ

Grand for Foreigners

GRAND Insurance Brokers S.A. is a public limited insurance agent service providing company which began operating in 2011. Its founders are excellent professionals, specialists in the insurance business, who have joined forces to create a valid, dynamic and respectable agency with the capacity to grow...

 

flag en Read full profile